Disseny i desenvolupament web orientat als teus clients

Vols una tarja de visita o un treball de disseny i desenvolupament web orientat a captar trànsit i clients? Si el teu cas és aquest últim has arribat al lloc correcte. Perquè a Marktorell dissenyem i desenvolupem pàgines web que realment funcionen.

El desenvolupament web no és només un pinta i acoloreix

Una web no és només imatge. El disseny també ha de tenir en compte a l’usuari, el propòsit del canal i els objectius de l’empresa. Si el teu web ha de funcionar exclusivament com una tarja de visita o un porfoli, no continuïs llegint. Perquè a Markotrell ens dediquem al desenvolupament de pàgines web efectives, que funcionen, obtenen trànsit en poc temps i estan destinades a captar clients.

Com ja saps, la competència online és brutal. Existeixen centenars de webs com la teva. I per això, una pàgina web del segle XXI no només ha de ser bonica, també ha d’atreure al públic. Perquè si no ets visible en internet, no importarà quant hagis gastat a contractar els serveis de desenvolupadors web.

desenvolupament web
disseny web Martorell

Els usuaris són aquí, fent desenes i centenars de cerques cada dia. Si la teva empresa encara no s’ha digitalitzat, encara ets a temps, i si tens una web obsoleta, no ho dubtis. Contacta’ns i dissenyem una web que estigui preparada per a treballar estratègies de màrqueting actuals.

Contacta amb els nostres dissenyadors web

*Camps obligatoris

New Field

New Field

Llegir la política de privacitat.

Informació bàsica sobre Protecció de Dades || Responsable: Marktorell | Finalitat: donar resposta a la teva sol·licitud d'informació i/o enviament de comunicacions informatives i/o comercials. | Legitimació: consentiment de l'interessat. | Destinatari principal: Marktorell Tercers: Mailchimp, com a plataforma d'enviament de butlletins. | Drets: rectificació, portabilitat, cancel·lació, oposició i oblit. | Informació adicional: consulta la nostra política de privacitat.

Serveis de desenvolupament i disseny web per a pimes i autònoms

Una pàgina web ha de ser completa. I per a això hauria de seguir aquests senzills punts:

  • Un site ha de definir correctament a l’empresa o negoci, els seus productes i els seus serveis. Per descomptat, serà de vital importància conèixer en profunditat el teu sector i què estan buscant els perfils d’usuaris online potencials del teu negoci.
  • Una web ha de ser atractiva i, a vegades, impactant fins i tot. Si la teva imatge de marca no és coherent, està antiquada o no compleix amb uns mínims de disseny, això serà el que percebi l’usuari que hi arribi. L’usuari té uns cànons de bellesa, també per a valorar si una pàgina web és bonica o no.
  • També, la usabilitat, coneguda també en anglès com UX (User Experience), és fonamental. El teu web ha de facilitar la navegació i fer que els usuaris arribin al que estan buscant. Aquí influeix el disseny en la seva fase inicial, el disseny de l’estructura de navegació de la web. Els teus serveis han de mostrar-se de la millor manera i sempre has de facilitar el contacte per qualsevol via: telefònica, per formulari web, etc.
  • La programació web. La programació és clau perquè el teu web funcioni. Malgrat que els gestors de continguts com WordPress, Drupal, Prestashop, etc. tenen moltes vegades una part de la programació feta, sempre serà necessari un treball de programació exhaustiu. La teva web ha de ser ràpida, estar ben configurada i permetre que es desenvolupin estratègies de màrqueting d’última generació. No totes les webs estan preparades per a posicionar bé, per a rebre certs volums de visita o carregar amb connexions lentes, per exemple.
  • El SEO, el rei de la visibilitat en cercadors. Si la teva pàgina web no està optimitzada perquè els cercadors la trobin i la indexin correctament no servirà de molt. Existeixen desenes de factors per a posicionar una URL i aquí és on entra la labor de l’especialista SEU.
  • Manteniment i renovació. Tota web té unes necessitats de manteniment bàsiques que han de ser ateses perquè continuï funcionant tot i les actualitzacions del CMS, els seus complements o si hi han novetats en els llenguatges de programació. Per a això bastarà amb mantenir-la actualitzada i realitzar còpies de seguretat periòdicament. Però a més, qualsevol pàgina web té una data de caducitat. El que avui és atractiu, útil i nou, en qüestió de temps estarà obsolet. Renovar periòdicament la pàgina web corporativa ha d’estar contemplat com una inversió en la visibilitat i la imatge de qualsevol empresa.