Serveis de màrqueting digital per a fer créixer el teu negoci

Descobreix els nostres serveis de màrqueting digital a Martorell per a pimes i autònoms. Donem cobertura en tota la província de Barcelona i a projectes d’àmbit nacional.

Serveis de màrqueting digital a Martorell

Aquí t’oferim un llistat de les nostres especialitats en serveis de màrqueting digital. Però recorda que també oferim serveis de branding, desenvolupament web, consultoria i formació.

Estratègia

És el nostre servei de màrqueting online per excel·lència. Sense estratègia no hi ha projecte, sense un pla de màrqueting no pot haver-hi èxit. Sens dubte és la part que més ens agrada, dissenyar estratègies de màrqueting perquè els nostres clients creixin.

SEO

Ja hauràs sentit a parlar del SEO, però molt pocs coneixen els seus avantatges. A Espanya Google és el cercador número u, i on tots els usuaris van a cercar informació, productes o serveis. Si no apareixes en els seus resultats, no existeixes.

SEM

També és central en gairebé qualsevol estratègia de màrqueting online. El SEM o publicitat digital en cercadors és fonamental per a guanyar les primeres posicions tan sols amb un esforç econòmic. Invertir en SEM és molt rendible si l’estratègia és bona.

Posicionament local

Actualment, el major nombre d’empreses nacionals són locals. Presten els seus productes o serveis a un grup reduït de clients pròxims. Per aquest motiu, és tan important el posicionament local. Un altre dels serveis de màrqueting digital per excel·lència de Marktorell.

Analítica digital

Dades, dades i més dades. Si no tenim informació és impossible tenir èxit a la xarxa. Mesurar i analitzar és clau en qualsevol projecte de màrqueting online. Per això, en cada projecte, dediquem una part a l’analítica digital. És la forma d’aprendre.

Vídeo màrqueting

Segurament avui mateix hauràs vist almenys un parell de vídeos. Els canals digitals s’han omplert d’aquestes petites peces audiovisuals, virals o no. El vídeo màrqueting és, sens dubte, una gran forma d’arribar als teus clients potencials. T’apuntes?

 estudi de màrqueting

Descompte al teu estudi de màrqueting!

Des de Marktorell volem oferir als nostres veïns de Martorell una promoció magnífica. Per aquest motiu, fins al 31 de Desembre d’aquest 2022, a qualsevol empresa o autònom del municipi de Martorell li descomptarem el 25% del valor del seu informe inicial. I per a la resta també hi ha avantatges. Informa’t!

serveis màrqueting responsable

Ens encanta oferir serveis de màrqueting «responsables». Amb tu i amb els teus clients.

Com a agència, volem ser ètics i responsables amb els nostres clients, amb la societat i amb el medi ambient. Per això a Marktorell seguim el nostre propi manual ètic. Dóna-li un cop d’ull!

Contacta amb nosaltres

Contacta amb Marktorell a través d’aquest formulari de contacte o truca’ns en el nostre horari comercial al telèfon 931 39 33 70.

*Camps obligatoris

New Field

New Field

Llegir la política de privacitat.

Informació bàsica sobre Protecció de Dades || Responsable: Marktorell | Finalitat: donar resposta a la teva sol·licitud d'informació i/o enviament de comunicacions informatives i/o comercials. | Legitimació: consentiment de l'interessat. | Destinatari principal: Marktorell Tercers: Mailchimp, com a plataforma d'enviament de butlletins. | Drets: rectificació, portabilitat, cancel·lació, oposició i oblit. | Informació adicional: consulta la nostra política de privacitat.