Posicionament SEO per a ser visible en cercadors

L’agència Marktorell és especialista en posicionament SEO. Des de Martorell gestionem projectes de posicionament orgànic en cercadors amb tècniques eficaces i sempre de forma resposable. Vols aparèixer en Google i altres cercadors de manera orgànica? El SEO és la solució.

Un expert en SEO per a posicionar-los a tots

El SEO o Search Engine Optimization engloba un conjunt de tècniques que tenen com a objectiu posicionar URLs, pàgines web i dominis en les primeres posicions dels cercadors. A Espanya Google és el principal cercador i no estar present en els seus resultats és gairebé un pecat.

Des dels principis d’internet, les empreses han vist en els cercadors una opció per a tenir visibilitat enfront dels seus clients. Avui dia, existeixen centenars de professionals al nostre país que es dediquen a posicionar pàgines web exclusivament a Google. És un error? No, és tan sols posar el focus en el 99% de les cerques realitzades en internet al nostre país.

posicionament SEO
SEO a Martorell

Actualment, el SEO és l’opció triada per moltes pimes i autònoms per a oferir els seus productes i serveis online. Som totalment conscients que el posicionament orgànic encara ha de ser clau en pràcticament totes les estratègies de màrqueting digital. Per això, durant anys, ens hem especialitzat en el posicionament SEO de les webs dels nostres clients. Provem?

Contacta amb els nostres experts en SEO

*Camps obligatoris

New Field

New Field

Llegir la política de privacitat.

Informació bàsica sobre Protecció de Dades || Responsable: Marktorell | Finalitat: donar resposta a la teva sol·licitud d'informació i/o enviament de comunicacions informatives i/o comercials. | Legitimació: consentiment de l'interessat. | Destinatari principal: Marktorell Tercers: Mailchimp, com a plataforma d'enviament de butlletins. | Drets: rectificació, portabilitat, cancel·lació, oposició i oblit. | Informació adicional: consulta la nostra política de privacitat.

Serveis de posicionament SEO per a pimes i autònoms

Tens una pàgina web però has d’aconseguir clients per altres vies perquè ningú et troba a internet? Ni tan sols saps si els clients que sol·liciten els teus serveis t’han trobat a través del teu web, Google Maps, les xarxes socials o vénen per recomanació? Tots aquests problemes tenen solució. Porta’ns les teves inquietuds i un enorme somriure quan vinguis a la nostra oficina. Probablement tenim la solució encara que necessitarem de la teva màxima implicació i confiança.

Encara que el SEO és imprescindible per a molts negocis, no és l’única alternativa. A més, en moltes ocasions, el teu web actual pot ser el gran impediment per a tenir la visibilitat online que necessites. Per tot això, el primer que hem de fer serà estudiar el teu cas concret. Si el posicionament SEO encaixa dins d’una estratègia de màrqueting i comunicació coherent amb els teus objectius de negoci, serà la nostra primera recomanació.

El nostre servei com a agència SEO es centra en aquests punts:

  • Anàlisi de l’històric de l’empresa, la seva visibilitat, la web corporativa i la competència.
  • Revisió web exhaustiva per a detectar errors de SEO tècnic, de continguts, on page i off page.
  • Disseny del pla de màrqueting i comunicació amb integració de tècniques SEO coherents.
  • Decisió sobre la viabilitat de continuar amb la pàgina web actual o si és necessària la programació d’una web nova.
  • Desenvolupament d’accions de SEO on page i SEO off page segons el pla marcat.
  • Mesurament i anàlisi mensual dels resultats i presa de decisions.

Sens dubte, com tot especialista en SEO sap, el procés de treball és fonamental. Un bon SEO és meticulós, organitzat i sobretot, molt competitiu. Si volem posicionar els teus resultats entre els primers en Google, les teves pàgines d’aterratge o landing pages han de ser perfectes.

Treballarem per a anar millorant la web en funció del comportament que tinguin els usuaris en ella. La usabilitat serà fonamental per a garantir que els usuaris naveguin còmodament, trobin el que busquen i ens contactin per a sol·licitar els nostres serveis. Tens un e-commerce? El SEO per a botigues online té les seves peculiaritats, però posicionar els teus productes en internet també és possible.

Sigui com sigui el teu cas, si creus que precises d’una estratègia SEO per al teu projecte empresarial, no ho dubtis i contacta’ns com més aviat millor. T’hi esperem!