Estratègies de vídeo màrqueting multicanal

Vivim temps en els quals la viralitat dels vídeos és el Sant Greal de moltes empreses. Qui no sàpiga que el vídeo màrqueting és una eina clau perquè les empreses es mostrin als seus clients, estarà perdut perquè el consum de vídeos no para de créixer.

El vídeo màrqueting per a empreses, fonamental

El vídeo s’ha convertit en el mitjà de consum massiu en internet per excel·lència. Sens dubte, els usuaris veuen en el vídeo una forma àgil de consumir un contingut ja sigui per a informar-se, per a entendre alguna cosa o fins i tot per al consum. Sí, el vídeo màrqueting no només serveix per a mostrar un producte o un servei, no és simplement l’emissió d’un vídeo publicitari que es mostra abans de la reproducció del contingut en si mateix. No, el vídeo màrqueting per a empreses hauria de ser també el vídeo en si mateix.

vídeo màrqueting
videomarqueting Martorell

En primer lloc, cal comentar que avui dia, la producció de vídeos per a empreses s’ha tornat més econòmica. Segurament coneguis a desenes d’empreses que utilitzen el vídeo màrqueting com un canal més dins de les seves estratègies de màrqueting, encara que potser no t’has parat a pensar-ho. I no parlem només de les grans marques. Has vist alguna vegada en alguna xarxa social a la teva competència mostrant vídeos dels seus serveis? Això és vídeo màrqueting i és probable que únicament hagin fet servir un telèfon.

En segon lloc dir-te que, com és obvi, el vídeo màrqueting és molt més que gravar un vídeo amb el mòbil i pujar-lo al canal de la teva empresa. La planificació del vídeo, la seva motivació o objectiu, l’edició, la seva música, la qualitat de l’àudio o de la imatge, la seva difusió, la medició dels resultats, etc., tot això és el que realment és el vídeo màrqueting.

Contacta amb la nostra agència de vídeo màrqueting

*Camps obligatoris

New Field

New Field

Llegir la política de privacitat.

Informació bàsica sobre Protecció de Dades || Responsable: Marktorell | Finalitat: donar resposta a la teva sol·licitud d'informació i/o enviament de comunicacions informatives i/o comercials. | Legitimació: consentiment de l'interessat. | Destinatari principal: Marktorell Tercers: Mailchimp, com a plataforma d'enviament de butlletins. | Drets: rectificació, portabilitat, cancel·lació, oposició i oblit. | Informació adicional: consulta la nostra política de privacitat.

Serveis de producció de vídeo i vídeo màrqueting per a empreses i professionals

Sense cap dubte, el vídeo ofereix la possibilitat d’ensenyar als teus clients a fer servir el teu producte, mostrar-li com és abans que decideixi comprar-lo, o simplement despertar-li la possibilitat d’acudir al teu web a donar un cop d’ull. Les opcions són infinites perquè el vídeo màrqueting pot ser tan creatiu com el cinema o la televisió. No serveix únicament per a publicitar alguna cosa, sinó que també provoca emocions, educa o fins i tot terroritza. Perquè si pensaves que el vídeo màrqueting és únicament la producció d’un espot o la seva difusió en televisió, internet o qualsevol altre canal, estaves equivocat.

El vídeomarketing també serveix per a fidelitzar. Sí, no és només útil per a donar a conèixer els teus productes o serveis, sinó també perquè els teus clients estiguin molt més contents amb tu. Imagina una empresa B2B que ven a altres empreses distribuïdores productes de tecnologia. En aquest cas, crear un canal de vídeo per a ensenyar als comercials dels seus clients a fer servir i fins i tot a vendre més unitats dels seus productes, seria de gran utilitat. Tant és així que ja hi ha moltes empreses que fan servir aquests mètodes. A més, aquests mateix vídeos et serviran per a mostrar-li a l’usuari final els avantatges d’un producte abans de comprar-lo o a fer-lo servir una vegada l’hagi adquirit. I aquest és només un exemple.

Un client fidelitzat serà el millor ambaixador de marca que mai puguis tenir. Recomanarà els teus serveis o productes perquè està content amb ells. Es convertirà en un comercial convençut que no dubtarà a defensar la teva marca enfront dels dubtes de les seves amistats. Què hi ha més eficaç que això?

Però les estratègies de vídeo màrqueting poden ser molt diferents i variades. Com dèiem, la creativitat és fonamental per a desenvolupar una estratègia amb vídeos atractiva i efectiva. Imagina la quantitat de possibilitats que s’obriran en els pròxims anys gràcies a la realitat virtual o la realitat augmentada. El sector dels videojocs ja està amb això i molt aviat arribarà de manera habitual a les empreses.

I el teu vídeo es farà viral? Això només ho decidiran els usuaris d’internet. La viralidad d’un contingut és moltes vegades sorprenent. No sempre els millors continguts ni els de la millor qualitat audiovisual són els que arriben a ser vídeos virals. T’apuntes a generar la teva primera estratègia de vídeo màrqueting per al teu negoci?