Serveis de branding per a empreses i autònoms

Des de la nostra agència a Martorell comptem amb especialistes en branding per a pimes i freelancers. La teva marca necessita tenir sentit per a ser recognoscible i estimada. I per això, volem que la creació de la teva marca tingui un procés de qualitat.

El branding com a procés de construcció de la teva marca

Una marca no és només un logotip o uns colors. I si això no ho tens clar poc podrem fer per a ajudar-te. Per això, el primer que volem fer per tu és fer-te comprendre la importància de comptar amb una bona marca. La necessitat d’invertir el teu temps i els teus diners en el branding del teu negoci.

Deixa’ns fer de la teva marca quelcom memorable, no només utilitzant un logotip que qualsevol dissenyador freelance pugui fer-te en cinc minuts i vendre’t per cent euros. Si això és el que valores la teva empresa, no es digui més, el cap mana. Però sincerament, no ens interessa, amb tots els respectes.

Des de Marktorell volem que la teva marca et representi, que sigui atractiva, que comuniqui i que obtingui el feedback que mereix. I podem fer-ho en multitud de formats ja sigui mitjançant una representació gràfica, animada, multimèdia, un so… Una marca no és una cosa rígida encara que estigui sobre un paper. No és una cosa estàtica encara que no es mogui dels teus rètols. És molt més.

servei de branding
serveis de branding

Si alguna vegada has estat a Nova York o a Tòquio hauràs viscut de primera mà la saturació publicitària de les marques més famoses del món. Destacar allà és el més difícil que pugui existir per a un dissenyador gràfic o expert en branding. Però aquí està la qüestió, el teu negoci necessita un treball de branding meticulós, no per a ser la marca més famosa a Nova York, però sí per a ser una marca coherent, viva i que compleixi la seva funció.

Necessites crear la teva marca o redissenyar-la?

*Camps obligatoris

New Field

New Field

Llegir la política de privacitat.

Informació bàsica sobre Protecció de Dades || Responsable: Marktorell | Finalitat: donar resposta a la teva sol·licitud d'informació i/o enviament de comunicacions informatives i/o comercials. | Legitimació: consentiment de l'interessat. | Destinatari principal: Marktorell Tercers: Mailchimp, com a plataforma d'enviament de butlletins. | Drets: rectificació, portabilitat, cancel·lació, oposició i oblit. | Informació adicional: consulta la nostra política de privacitat.

Serveis de branding especialitzats per a pimes i autònoms

Un pla complet de branding pot semblar car per a qui no coneix el seu valor. T’avisem perquè el que avisa no és traïdor. Però t’assegurem que no escatimem en dedicació. Perquè la idea ho és tot i per a idear la teva marca no fa falta més que temps i una bona idea. Vine a conèixer-nos i t’explicarem quins treballs comporta el nostre servei de branding per a negocis.

El procés de creació de la teva marca seguirà una línia similar a aquesta:

  • Reunió inicial de presa de contacte i d’informació sobre l’empresa i el negoci.
  • Fase de documentació: anàlisi de l’històric de la marca, competència, producte i/o servei, el mercat, etc.
  • Ideació de la marca: identitat, figures, colors, gràfica, grafismes, detalls, multimèdia.
  • Estudi d’aplicació multiformat i multimèdia segons les necessitats actuals i futures.
  • Presentació del projecte de branding.
  • Fase de creació final de la marca i les seves aplicacions necessàries.
  • Lliurament i revisió.

El seguiment de la marca i del seu impacte

A més de tot el procés de branding per a la teva marca, si ets client nostre de cara a projectes de màrqueting i/o comunicació, farem un seguiment de l’impacte de la teva marca en els usuaris, en les estratègies que dissenyem per al teu negoci.

I quan ho necessitis, si és que arriba aquest dia i encara confies en nosaltres, farem un restyling de la teva marca per a adaptar-se als nous temps o a possibles canvis en el teu model de negoci o de la teva empresa. Ens encantaria acompanyar a la teva empresa i a la teva marca en el seu procés vital. Riuràs, però és una vivència d’allò més gratificant.