Marktorell, màrqueting digital i comunicació responsable

Som la teva nova agència de màrqueting a Martorell, especialistes en serveis de comunicació i estratègia digital per a pimes i autònoms.

Serveis de comunicació i màrqueting digital a Martorell

Descobreix els nostres serveis de màrqueting digital i comunicació. Treballem per a clients de Martorell, el Baix Llobregat i Barcelona.

Estratègia

Per experiència, sabem que la majoria d’empreses treballen per instint, però això mai no és suficient. Nosaltres t’ajudarem a generar un pla de màrqueting i comunicació i planificar l’estratègia de màrqueting digital adequada.

Posicionament local

Som especialistes en el posicionament local d’empreses. Si vols destacar per sobre de la teva competència, nosaltres tenim la clau. Això sí! No oblidis que la teva forma de treballar i tractar als teus clients és el més important.

SEO

El SEO o Search Engine Optimization és fonamental perquè la teva empresa sigui visible en els cercadors. Principalment, a Espanya mana Google, i per això el SEO per a Google és indispensable per a la teva web. Ets visible a internet?

SEM

La publicitat digital pagada és una forma ràpida i molt efectiva d’aconseguir clients en internet. Per això, a Marktorell treballem les estratègies SEM dels nostres clients, amb les millors plataformes SEM, entre elles Google i Facebook Ads.

Desenvolupament web

La pàgina web de la teva empresa pot ser una simple tarja de visita, o bé un efectiu canal digital de captació. Si estàs buscant el segon, nosaltres podem ajudar-te desenvolupant webs preparades per a captar nous clients online.

Vídeo marketing

Sense cap dubte, el vídeo s’ha convertit en el mitjà online de major consum. Els usuaris prefereixen el contingut audiovisual i, per aquest motiu, des de Marktorell t’oferim la possibilitat de treballar la teva estratègia de vídeo màrqueting.

Analítica digital

Qualsevol acció de màrqueting hauria de ser mesurada per a avaluar la seva efectivitat i poder millorar dia a dia els resultats. A Marktorell generem mensualment informes de resultats de cada projecte sobre la base dels objectius marcats.

Consultoria i formació

Si necessites assessorament per al teu projecte o formació en màrqueting digital, consulta’ns. Oferim serveis de consultoria en màrqueting i comunicació, i formacions a mida. Ara podràs ser autosuficient.

agència màrqueting responsable

Probablement, la primera agència de màrqueting digital i comunicació declaradament «responsable»

Com a empresa, volem ser responsables amb el nostre treball, amb els nostres clients, amb la societat i amb el medi ambient. Per això a Marktorell seguim el nostre propi manual ètic.

Casos d’èxit

eoc logotip

Des del 2016 gestionen el màrqueting digital dels nostres centres de formació professional. Ens assessoren sobre les millors estratègies per a la captació de clients online i la gestió dels nostres canals digitals. Els resultats s’han multiplicat mes a mes superant els objectius marcats. Entenen la nostra forma de treballar i ens posen les coses fàcils.

Alberto Adamuz

Director Ocupacional, Escola d'Oficis Catalunya

ésverd logotip

Contractar els seus serveis de màrqueting digital ha estat clau per a impulsar el meu negoci de jardineria i paisatgisme a Barcelona. El servei és impecable i el nivell de responsabilitat, professionalitat i atenció són màxims. Estic molt content de comptar amb la seva ajuda per a continuar creixent i consolidant la meva empresa.

Arnau Martínez

Mànager General, ésverd Jardineria i Paisatgisme

Contacta amb nosaltres

Contacta amb Marktorell a través d’aquest formulari de contacte o truca’ns en el nostre horari comercial al telèfon 931 39 33 70.

*Camps obligatoris

New Field

New Field

Llegir la política de privacitat.

Informació bàsica sobre Protecció de Dades || Responsable: Marktorell | Finalitat: donar resposta a la teva sol·licitud d'informació i/o enviament de comunicacions informatives i/o comercials. | Legitimació: consentiment de l'interessat. | Destinatari principal: Marktorell Tercers: Mailchimp, com a plataforma d'enviament de butlletins. | Drets: rectificació, portabilitat, cancel·lació, oposició i oblit. | Informació adicional: consulta la nostra política de privacitat.